SZÁLLÁS

Kempingjegyek

A fesztivál területén, valamint annak közelében több, mint négyezer parcella és sátorhely, valamint 10 minikabin került kialakításra. Felhívjuk a fesztivállátogatók figyelmét, hogy a korlátozott szám miatt a vásárlásról időben gondoskodjanak! Minden további információ megtalálható a KEMPINGJEGYEK oldalon.

Egyéb tudnivalók

Mint minden évben, idén is közlekednek majd fesztiválbusz-járatok Orfű és Pécs között, így Pécsen is bátran megszállhattok! A fesztivál területére lakóbusszal / lakókocsival beállni nem lehet.

A fesztivál területén található faházak a fesztivál időtartama alatt nem bérélhetőek.

További szálláslehetõségek itt: www.orfu.hu

UTAZÁS

Orfűre autóval

A fővárosból Orfű legegyszerűbben az M7-es autópályáról közelíthető meg Budapestről. A siófoki-szekszárdi leágazónál le kell térni, aztán a 66-os számú úton haladjunk tovább, és Oroszlónál vagy Magyarszéknél az Orfű táblánál egyszerûen a jelzett irányba kell kanyarodni. Időben körülbelül ugyanennyi, ha Pécset az M6-M60-as autópályán közelítjük meg.

Autóval Pécsről: A Pécsről érkezők a 6-os úton Szigetvár irányába (Metro, Kika irányában) elindulva a Makay István úti elágazásnál forduljanak jobbra a Magyarürögi útra. A várost elhagyva 14 km múlva Orfűre érkezünk.

A fesztivál területére nem lehet behajtani autóval.

Busszal

Amennyiben távolsági buszokra esik a választásotok, azok indulásáról bővebb információt a www.menetrendek.hu oldalon találhattok. Naponta több közvetlen járat indul Pécsről Orfűre. 

Kerékpárral

A kerékpárosok régi álma vált valóra, amikor elkészült egy hosszú, összefüggő túraút, amely Pécs és Orfű között húzódik, és amelyen keresztülhaladva biztonságosan, kényelmesen hódolhatnak a kerékpáros kirándulásnak, és élvezhetik az egyedülálló mecseki tájat.

A kerékpárút Pécs külvárosából, az ürögi városrészbõl indul és – végig erdőben haladva – a terepviszonyoktól függően az országúttal jórészt párhuzamosan halad Orfűig. Másfél kilométer hosszú szakaszon vezet az Orfűi tó partján és innen folytatódik Abaliget felé. Ezzel a környék leggyönyörûbb tájait és legérdekesebb látványosságait köti össze, sőt, kerékpározási lehetőséget teremt a Balaton felé is.

Pécs-Orfű-Abaliget kerékpárút hálózat teljes hossza: 20 131 m